sloophouttafel

€ 1,00 € 0,79
Op voorraad
SKU
2405

Tafel gemaakt van hergebruikt sloop hout.

Een stoere houten tafel gemaakt van sloophout. Deze tafel heeft een afwerking met giethars. Door de giethars is het oppervlak van het tafelblad van de tafel mooi glad. Dus wel van mooi robuust en ruw doorleefd sloophout maar geen splinters en makkelijk schoon houden. Een duurzaam meubel omdat gebruikt hout hergebruikt wordt. Voor jouw sloophoten tafel worden geen "bomen" omgezaagd! Het ruwe hout komt van oude huizen of bedrijfspanden die gesloopt zijn. Een tafel met een verhaal dus! En, als de herkomst van het hout bij ons bekend is, vertellen we je graag waar het hout dat we voor jouw tafel gebruiken vandaan komt.

Geef de gewenste afmeting door voor jouw gewenste sloophout tafel, dan krijg je een prijsopgave via de mail. Elke sloophout-tafel is weer net iets anders. Omdat het sloophout dat we gebruiken voor deze tafels nooit hetzelfde is. Zoek je dus een tafel die je echt niet bij "de buren tegen komt"? Dan is een tafel van sloophout iets voor jou.

Sloophouttafel van duurzaam hergebruikt hout!

Een stoere houten tafel gemaakt van sloophout. De sloophouttafel krijgt een afwerking met giethars. Door de giethars is het oppervlak van het tafelblad van de tafel mooi glad. Dus wel van mooi robuust en ruw doorleefd sloophout maar geen splinters en makkelijk schoon houden. Een duurzaam meubel omdat gebruikt hout hergebruikt wordt. Voor jouw sloophout tafel worden geen "bomen" omgezaagd! Het ruwe hout komt van oude huizen of bedrijfspanden die gesloopt zijn. Een tafel met een verhaal dus! En, als de herkomst van het hout bij ons bekend is, vertellen we je graag waar het hout dat we voor jouw tafel gebruiken vandaan komt.

Geef de gewenste afmeting door voor de tafel die we voor jou mogen maken. Dan krijg je een prijsopgave voor jouw bestelling via de mail. Elke sloophouttafel is weer net iets anders. Omdat het sloophout dat we gebruiken voor deze tafels nooit hetzelfde is. Zoek je dus een tafel die je echt niet bij "de buren tegen komt"? Dan is een tafel van sloophout iets voor jou.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:sloophouttafel
Copyright© 2016 Tel. 024 - 3792314 MenesMooiste.nl van Menes Meubelmakerij en Keukenbouwers te Nijmegen. -- HocomAdvies Marketing